(Haugesunds Avis)

SPORT: Lørdag ble det klart at André Klippenberg Grindheim fra Etne og tidligere Karmøy-svømmer, skal delta i OL i Tokyo.

Grindheim er i Bergen for å delta på NM i langbanesvømming i AdO Arena. Her var han da det ble annonsert at han var tatt ut til OL.

– Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg. Nå har det gått i ett med øvelse og utsvømming, så jeg har ikke fått grublet så mye over det, men dette er jo noe man drømmer om. OL er liksom det største man kan være med på, og plutselig skal jeg være der. Det føles rart, sier Grindheim til Aftenposten.

Grindheim fortsatte å gjøre det godt resten av dagen. På Instagram-profilen sin forteller han at dette er en dag han sent kommer til å glemme.

– Så etterfulgt av to gode løp på 50m bryst, hvor jeg kronet dagen med å bli norsk mester med pers og tangering av rekorden til Alexander Dale Oen, mitt forbilde gjennom mange år. Veldig spesiell opplevelse å få gjøre det her i Bergen, i nasjonalanlegget som er oppkalt etter nettopp Alex, skriver han.