Etterlyser vitner i forbindelse med likfunnet på Karmøy

DEL

(Haugesunds Avis) KARMØY: Politiet ønsker at folk som kan ha sett noe eller noen som kan knyttes til funnet av en død mann i sjøkanten sør for Kopervik torsdag morgen.

– Vi er interessert i opplysninger folk kan sitte på og som kan være relevant for saken. Dersom noen har sett noe i området Torvvik – Stokkastrand i perioden fra 16. til 23 april, ber vi dem kontakte oss. Vi har ingen grunn til å tro at det nødvendigvis har skjedd noe kriminelt. Men, siden det foreløpig er ukjent dødsårsak, ønsker vi å samle inn mest mulig informasjon, sier politioverbetjent Linn Tove Strand ved Karmøy lensmannskontor.

Venter på sikker ID

– Hvorfor ber dere om observasjoner fra et så langt tidsrom?

– Det er fordi vi kan ikke utelukke at han har oppholdt seg i området så lenge. Derfor ønsker vi flere opplysninger om det er tilfelle, sier Strand.

Politiet har ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten, så de vet ikke dødsårsaken. Selv om politiet er rimelig sikre på hvem den døde er, har de ikke fått fastslått sikker ID. Av den grunn kan de heller ikke gå ut med navn på mannen i begynnelsen av 30-årene.


Artikkeltags