Hedret ildsjel: – En av de viktigste bærebjelkene i organisasjonen vår

ÅRETS ILDSJEL: Kjell Åge Lie (t.v) mottok prisen fra Karmøy idrettsråd, ved leder Lars Sigvart Hop. Kunstverket er laget av Roald Tellnes.

ÅRETS ILDSJEL: Kjell Åge Lie (t.v) mottok prisen fra Karmøy idrettsråd, ved leder Lars Sigvart Hop. Kunstverket er laget av Roald Tellnes. Foto:

Trofast dugnadsarbeider fikk pris.

DEL

(Haugesunds Avis) KARMØY: – Vi kan vel trygt fastslå at Kjell Åge Lie har verdensrekord i dugnadsbanken, sa leder i Karmøy idrettsråd, Lars Sigvart Hop da han leste opp begrunnelse for årets tildeling av ildsjelprisen.

Begivenheten forgikk på klubbhuset til Kopervik idrettslag onsdag kveld, der årets prisvinner trodde han skulle stille opp på et vanlig møte. I stedet ble han overrasket av lederen i idrettsrådet, som hadde med seg utmerkelse og noen godord til 63-åringen som i 25 år har vært en nøkkelperson i dugnadsarbeidet på Åsebøen.

– Selv om det i hovedsak er aktivitet klubben driver med og tilrettelegger for, så er hans rolle i klubben omfattende utenom baner og haller. Alt fra styremøter, planlegging på micro og macro nivå, administrative oppgaver, kasserer, søknader og prosjektering av fasiliteter for å nevne noe. Til og med når han har ferie og skal slappe av i Spania eller på hytta, prioriterer han å jobbe med KIL oppgaver, fortalte Hop.

Store prosjekt

Han trakk også fram Lie sin mangeårige innsats for å realisere lysløypa i Liarlund, kunstgressdekket ved Karmøyhallen med flomlys, kunstgress på Åsebøen og rehabilitering av garderober og klubbhus, for å nevne noe.

– Kjenner vi han godt, så stopper han nok ikke der. Kjell Åge er en av de viktigste bærebjelkene i organisasjonen vår. Hans bidrag er uvurderlig, sa Hop under overrekkelsen.

Selv ble årets vinner av idrettsrådet sin ildsjelpris svært overrasket over utmerkelsen.

– Jeg er her fordi jeg synes det er kjekt selv. Det har gitt meg veldig mye tilbake, sa Lie, som ikke har tenkt å gi seg med det første.

Artikkeltags