Dette skjedde i natt: – Mye tull og tøys

En rekke hendelser for politiet natt til lørdag.

DEL

(Haugesunds Avis) POLITIET: – I natt var det mye folk i sentrum, og også mye tull og tøys. En god del hendelser med folk som har blitt bedt å forlate sentrum. De fleste har tatt det til etterretning.

Det sier vaktsjef Gunnar Sande ved Haugesund politistasjon. Han er likevel klar på at det er nødvendig med en oppfordring – ikke alle tar påleggene til etterretning.

– Hvis du får beskjed om å forlate Haugesund sentrum, så gjør du det. Ellers ryker du rett i arresten, som også medfører en klekkelig bot. Det bør holde som dagens alvorsprat, sier han.

– Laget kvalme

I morgentimene har Haugesund politistasjon to personer i arresten.

Den første av de to ble innbrakt til politiet rett over klokken 01.

– Han laget kvalmest på et arrangement på Risøy. Det hadde også vært en slåsskamp. Han er innsatt i drukkenskapsarresten, og blir der til han blir edru, sier Sande.

– Det er en mannsperson i midten av 30-årene fra distriktet, legger han til.

Tok seg inn i hus

Den andre personen ble innbrakt til arresten klokken 05.50 etter å ha tatt seg inn i et hus – også det på Risøy. Det er uvisst hvordan personen, en kvinne på rundt 30 år, kom seg inn i huset.

– Plutselig sto hun inne på soverommet og skulle til å legge seg med dem som bodde der. Politiet ble ringt og vi plukket henne opp, sier Sande.

Promillekjøring på Karmøy

Videre kan vaktsjefen opplyse om at det har vært en promillekjøring på Avaldsnes.

– Rundt 00.30 stanset Utrykningspolitiet en polsk mann i midten av 30-årene. Mannen blåste til langt over det lovlige. Vi har tatt de nødvendige prøvene og han er kjørt hjem, sier Sande.

Artikkeltags