Politiet etterlyser bil etter skuddløsning

Politisperring like ved åstedet. En 26 år gammel mann er død etter en politijakt i Haugesund natt til lørdag.  Etter kort tid ble stanset bilen, og politiet ble beskutt av fører av den aktuelle bilen.

Politisperring like ved åstedet. En 26 år gammel mann er død etter en politijakt i Haugesund natt til lørdag. Etter kort tid ble stanset bilen, og politiet ble beskutt av fører av den aktuelle bilen. Foto:

Av

Politiet etterlyser en bil etter at en mann i Haugesund løsnet skudd mot politiet natt til 16. mai.

DEL

(Haugesunds Avis) KARMØY: – Under denne hendelsen kom det tre tilfeldige biler til. Politiet har kontroll på to av dem, men etterlyser nå personen/personene som var i den tredje personbilen, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

De som var i denne bilen, bes ta kontakt med politiet.

I 2-tiden 16. mai fulgte politiet etter og forsøkte å stanse en bil med vinglete kjøreatferd. Føreren av bilen stanset og fyrte av skudd mot politiet. Skuddene traff politibilen, men ingen ble fysisk skadd.

Politipatruljen trakk seg unna, men kom tilbake etter få minutter. Da var mannen i bilen død. Politiet konstaterte at han hadde tatt sitt eget liv.

Artikkeltags